fbpx

ПОБАРАЈТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС
2/10/2000 25.04.21
31.05.21
01.06.21
15.06.21
16.06.21
30.06.21
01.07.21
15.07.21
16.07.21
25.08.21
26.08.21
15.09.21
16.09.21
30.09.21
01.10.21
15.10.21
APARTMENT
2 ADL 120 169 210 287 312 210 169 120
3 ADL 144 195 234 317 342 234 195 144
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 120 169 210 287 312 210 169 120
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 120 169 210 287 312 210 169 120
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 144 195 234 317 342 234 195 144
4 ADL 168 220 258 347 372 258 220 168
STANDARD ROOM
2 ADL 82 118 151 214 233 151 118 82
1 ADL 70 101 129 181 207 129 101 70
3 ADL 117 168 216 305 334 216 168 117
1 ADL + 1 CHD (2-11.99) 79 110 138 191 216 138 110 79
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 82 118 151 214 233 151 118 82
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 96 142 181 250 275 181 142 96
STANDARD ROOM SEA FRONT
2 ADL 103 142 151 233 255 151 142 103
3 ADL 148 203 216 334 364 216 203 148
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 103 142 151 233 255 151 142 103
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW
2 ADL 94 130 161 221 243 161 130 94
3 ADL 133 185 231 316 347 231 185 133
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 94 130 161 221 243 161 130 94
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 117 162 201 276 303 201 162 117
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – СЕ ВКЛУЧЕНО
APARTMENT
2 ADL 149 203 249 330 360 249 203 149
3 ADL 187 245 292 382 414 292 245 187
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 156 211 258 341 372 258 211 156
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 163 220 268 352 384 268 220 163
3 ADL + 1 CHD (2-11.99) 195 253 301 393 426 301 253 195
4 ADL 226 287 335 433 468 335 287 226
STANDARD ROOM SEA FRONT
2 ADL 132 175 190 276 303 190 175 132
3 ADL 191 253 274 399 436 274 253 191
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 139 184 199 287 315 199 184 139
STANDARD ROOM SIDE SEA VIEW
2 ADL 123 163 199 264 291 199 163 123
3 ADL 176 235 288 381 419 288 235 176
2 ADL + 1 CHD (2-11.99) 130 172 209 275 303 209 172 130
2 ADL + 2 CHD (2-11.99) 160 213 258 341 375 258 213 160
Мин. престој 1 1 1 1 1 1 1 1

 

Туристичка такса за престој се плаќа директно во хотел:
- 5* хотели: 4 € од соба од ноќевање
- 4* хотели: 3 € од соба од ноќевање
- 3* хотели: 1.50 € од соба од ноќевање
- 1 & 2* хотели: 0.50 € од соба од ноќевање

Цените се дадени на ден по лице за сместување во соба според табелата.
Цените се изразени во EUR за уплати во денарска противвредност (1€=62 MKD).

Прочитано 201 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 08.30 - 17.00

Сабота 09.00-13.00

Top