fbpx

ПОБАРАЈТЕ СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
  28.04-13.05
01.10-14.10
14.05-03.06
13.09-30.09
04.06-18.06 19.06-14.07
23.08-12.09
15.07-22.08
Suite Triple Standard 76 90 110 133 156
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Double Sea View 91 108 131 160 188
Suite Triple Private Pool 95 112 137 167 196
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite 2 level up to 4 pax 97 115 140 170 201
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Suite Side Sea View with Private Pool 106 125 153 187 219
1 дете од 0-1.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Two Level Sea View Up to 4 pax 110 130 159 194 228
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Double Sea View Private Pool 115 134 163 199 235
1 дете од 0-1.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Two Level Side Sea View with Outdoor Jacuzzi up to 4 pax 122 143 175 214 251
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Blue Carpet Sea View With Private Pool 127 149 183 224 264
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Deluxe Sea View With Indoor Jacuzzi Up to 4 pax 128 151 184 225 251
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-11.99 Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Мин. престој 3 3 5 5 5
Прочитано 226 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • Viber & WhatsApp 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 08.30 - 17.00

Сабота 09.00-13.00

Top