fbpx

Cancellation policy:

01.04-30.06/01.09-31.10

5-1 days prior to arrival, 50% fees

01.07-31.08

8-4 days prior to arrival, 50% fees

3-1 days prior to arrival, 100% fees

ERETRIA HOTEL & SPA RESORT

Discount 1: -15%

Stay period 1: 16.06.22 - 30.06.22 & 15.09.22 - 31.10.22

 

Discount 2: -10%

Stay period 2: 01.07.22 - 14.09.22

 

Rooms 1 & 2: all room types

Minimum stay 1 & 2: as per contract

Reservation period 1 & 2: 16.06.22 - 30.06.22

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО
Тип соба 01.04-10.05
01.10-31.10
11.05-31.05 01.06-30.06
01.09-30.09
01.07-08.07 09.07-31.07
20.08-31.08
01.08-19.08
Double Bungalow Garden View 48 52 62 76 85 90
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Bungalow Pool View 55 59 67 83 91 97
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Bungalow Sea View 60 65 73 89 97 103
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Room up to 4 pax Sea View 93 97 105 120 128 133
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Bungalow Garden View Private Pool 98 103 111 126 134 139
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Double Bungalow Pool View Private Pool 96 101 120 135 143 156
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Maisonette Family Sea View Up to 5 pax 98 103 111 126 134 139
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 г. 50% 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 г. 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Family Bungalow Garden View Up to 4 pax
( мин. 3 возрасни)
67 72 80 96 104 110
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Bungalow Superior Garden View Up to 5 pax
( мин. 3 возрасни)
116 122 139 162 173 185
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 г. 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Family Bungalow Superior Sea View Up to 5 pax
( мин. 3 возрасни)
127 133 150 173 185 196
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 2-12.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 г. 50% 50% 50% 50% 50% 50%
Минимум престој 1 1 2 3 3 3
Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
Прочитано 393 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top