fbpx

TRIKORFO BEACH MAISONETTES TRIKOFO www.trikorfobeach.gr
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА
0 01.05-31.05
16.09-15.10
01.06-12.06 13.06-08.07
22.08-04.09
09.07-21.08 05.09-15.09
Maisonette Up to 5 pax Junior Panorama 34 44 63 79 51
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Maisonette up to 7 pax Superior Panorama 46 60 86 107 69
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Петто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Шесто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
4 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Maisonette Junior Suite up to 5pax 41 57 82 103 66
Трето лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Четврто лице Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 2-5.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Појадок 8 8 8 8 8
Деца од 2-5.99 г. 4 4 4 4 4
Мин. престој 2 3 3 4 3
Stayovertax 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
For periods 01/05-08/07 & 05/09-15/10 :
10-8 days before the arrival 40%
7-4 days before the arrival 60%
3-1 days before the arrival 80%
Non-show 100%
For periods 09/07-04/09 :
12-8 days before the arrival 40%
7-4 days before the arrival 60%
3-1 days before the arrival 80%
Non-show 100%
2. Maximum occupancy in Maisonette Up to 5 pax Junior Panorama & Maisonette Junior Sea Side Up to 5 pax is 4 adults + 1 infant up to 2.99 y.o.
Maximum occupancy in Maisonette Up to 7 pax Superior Panorama is 6 adults + 1 infant up to 2.99 y.o.
Прочитано 1376 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Лето 2022

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top