✦ НОВА ГОДИНА АНТАЛИЈА 2018 ✦ Special Offer! ✦ Ultra All Inclusive ✦


Hotel Trendy Lara 5* Lara 

| ✈️ 29.12 - 4 ДЕНА | ЦЕНА ПО ЛИЦЕ: 399 €
| ✔ Авионски чартер превоз
| ✔ Аеродромски такси
| ✔ Хотелско сместување
| ✔ Услуга: Ultra All Inclusive
| ✔ Трансфери
| ✔ Свечена новогодишна вечера

 


 

GRANADA LUXURY BELEK  5*

 499€  Авион / Ултра се Вклучено

Во аранжманот е вклучено:

Авионски траснфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел
Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата


  ROYAL SEGINUS LARA  5* 

419€ 

 

Прв ден – 29. 12. 2017
Состанок на групата на аеродром Александар Велики во Скопје два часа пред лет. Полетување за Анталија со директен чартер лет XQ 5155 во 07:00. Пристигнување во Анталија во 09:00 часот по локално време. Организиран трансфер до ROYAL SEGINUS LARA 5*. Сместување. Слободно време за индивидуални активности. Вечера, ноќевање.
Втор ден – 30. 12. 2017
По појадокот предлог за посета на атракциите во Анталија.
Трет ден 31. 12. 2017
Појадок. Ден предвиден за посета на трите атрактивни шопинг центри во Анталија | Terra City | Aquapark | Laura | Migros | Враќање во хотел, подготовки за дочек на Новата 2018 година.
Четврти ден 01. 01. 2018
Појадок. Слободно време за индивидуални активности. Трансфер до аеродром Анталија. Полетување во 19:00 часот по локално време со број на лет XQ 5154.

Во аранжманот е вклучено:

Авионски траснфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување


Во цената не е вклучено:
Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел

 


 

TITANIC BEACH LARA | 5* | 419€

 Авион | Хотел | Трансфери | се Вклучено

Во аранжманот е вклучено:

Авионски траснфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување

Во цената не е вклучено:


Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел


 SUSESI LUXURY RESORT&SPA  5* 429€

429€ | Авион | Хотел | Трансфери | Ултра се Вклучено

Во аранжманот е вклучено:

Авионски траснфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување

Во цената не е вклучено:


Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел


 TITANIC DELUXE BELEK | 5* | 459€

Авион | Хотел | Трансфери | се Вклучено

Во аранжманот е вклучено:

Авионски траснфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување

Во цената не е вклучено:


Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел


MIRACLE RESORT | 5* | 389€ 

Авион | Хотел | Трансфери |Ултра се Вклучено

Во аранжманот е вклучено:

Авионски траснфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување

Во цената не е вклучено:


Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел

 


 LIMAK LIMRA RESORT 5* KEMER | 389 eur

Авион | Хотел | Трансфери | Ultra All Inclusive

Во аранжманот е вклучено:

Авионски трансфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување со услуга

Во цената не е вклучено:


Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел
Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата

 


 ROYAL HOLIDAY PALACE* LARA | 429 eur

Авион | Хотел | Трансфери | Ultra All Inclusive

Во аранжманот е вклучено:

Авионски трансфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување со услуга

Во цената не е вклучено:


Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел
Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата


 LIMAK ATLANTIS RESORT 5* BELEK| 399 eur

Авион | Хотел | Трансфери | Ultra All Inclusive

Во аранжманот е вклучено:

Авионски трансфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување со услуга
Трансфер од Струга / Кичево / Гостивар / Тетово до аеродром Скопје


Во цената не е вклучено:


Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел
Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата

 


 BELLIS DELUXE 5* BELEK| 469 eur

Авион | Хотел | Трансфери | Ultra All Inclusive

Во аранжманот е вклучено:

Авионски трансфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување со услуга
Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел
Трансфер од Струга / Кичево / Гостивар / Тетово до аеродром Скопје

Во цената не е вклучено:


Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата


 

CALISTA LUXURY RESORT 5* BELEK | 529 eur

Авион | Хотел | Трансфери | Ultra All Inclusive

Во аранжманот е вклучено:

Авионски трансфер со директен чартер лет Скопје – Анталија – Скопје
Трансфери од аеродром до хотел и назад
Хотелско сместување со услуга
Трансфер од Струга / Кичево / Гостивар / Тетово до аеродром Скопје


Во цената не е вклучено:


Дочек на Нова Година (Гала Вечера) во хотел
Патничко осигурување
Факултативните излети според програмата

 

 

 

 

 

Прочитано 356 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 20.00

Сабота 09.00 - 15.00

Top