НАЈПОВОЛНИ АВИОБИЛЕТИ - ПРОМОЦИИ

  • Понудата е објавена на 29/11/2016

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ НА АВИОБИЛЕТИ


Помоција на Turskish Airlines
СКОПЈЕ ИСТАНБУЛ СКОПЈЕ
Веќе од 109 €


Промоција на Croatia Airlines
Скопје Загреб Скопје
Повратен авиобилет од 99€


Промоција на AirSerbia
Продажба до 22.10
Повратни авиобилети
Бејрут 279 €
Москва 249 €


Промоција на AirSerbia
Продажба до 22.10.
Повратни авионски билети
Франкфурт 199 €
Букурешт 279 €


Патувате во пар? Имате специјална цена!
Промоција на FLYDUBAI 
Специјална цена за 2 лица кои патуваат заедно
Продажба дo 31.10.
Повратни билети за Бангкок
Вкупна цена за 2 лица - 688 евра


Авиошалтер САМА Холидеј 043 231 221

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • +389 43 231 221

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 20.00

Сабота 09.00 - 15.00

Top