fbpx

АВИОБИЛЕТИ ЈУЖНА АМЕРИКА

Destination Airline Total EUR Min Stay Max Stay Rebooking fee in EUR
RIO DE JANEIRO LX 850 6d 12m N/P
SAO PAULO AZ 832 6d 12m N/P
MEXICO CITY LH 890 6d or SU 3m 130
BUENOS AIRES TK 1025 6d 12m N/P
HAVANA OU/DE 948 SU 12m 200 USD
PUNTA CANA OU/DE 1059 SU 12m 200 USD
SANTO DOMINGO OU/DE 1044 SU 12m 200 USD
Прочитано 2964 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес
  • 078 730 777

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Понеделник - петок 09.00 - 17.00

Сабота 

Top