fbpx

 

VICTORIA 3* BOROVETS
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
1 20.12.2023
23.12.2023
24.12.2023
27.12.2023
28.12.2023
03.01.2024
04.01.2024
10.01.2024
11.01.2024
18.01.2024
19.01.2024
07.02.2024
08.02.2024
15.02.2024
16.02.2024
15.03.2024
16.03.2024
01.04.2024
DOUBLE ROOM 74 92 94 92 61 74 92 74 61
DOUBLE ROOM+EXTRA BED 100 124 127 124 82 100 124 100 82
SINGLE ROOM 54 91 93 91 42 54 91 54 42
DBL 1+1 CHD (2-11,99) 63 78 80 78 52 63 78 63 52
SGL 1+1 CHD (0-1,99) 55 92 94 92 43 55 92 55 43
DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 64 79 81 79 53 64 79 64 53
DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 75 93 95 93 62 75 93 75 62
DBL 2+1 CHD (0-1,99) 75 93 95 93 62 75 93 75 62
DBL 2+1 CHD (2-11,99) 86 106 109 106 70 86 106 86 70
1 BEDROOM APARTMENT
APARTMENT 2AD 103 121 123 121 90 103 121 103 90
APARTMENT 2AD+EXTRA BED 139 163 166 163 121 139 163 139 121
APT2 1+1 CHD (2-11,99) 103 121 123 121 90 103 121 103 90
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 104 122 124 122 91 104 122 104 91
APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 119 140 142 140 104 119 140 119 104
APT2 2+1 CHD (0-1,99) 104 122 124 122 91 104 122 104 91
APT2 2+1 CHD (2-11,99) 119 140 142 140 104 119 140 119 104
APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99) 120 141 143 141 105 120 141 120 105
APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99) 135 158 161 158 118 135 158 135 118
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 7 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 5 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ Под 3 дена 1 ноќ
No Show 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ 1 ноќ
Доплата за Новогодишна вечера 35 ЕУР за возрасни и 20 ЕУР за деца од 2 до11 .99 години
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62МКД
Прочитано 212 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Зима 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top