fbpx

НАЈУБАВИТЕ ПЛАЖИ ВО ГРЦИЈА

Најважното нешто за секоја плажа е колку од неа се задоволни луѓето што таму уживаат. Кога беше спроведена анкета на интернет во која туристите требаше да одберат кои се најдобрите плажи во Грција, истите ја составија оваа листа. Како поткрепа за добриот вкус на туристите послужи и фактот што сите 10 плажи имаат добиено сертификат „сино знаме“, што значи дека истите ги задоволуваат највисоките еколошки стандарди.

Најважното нешто за секоја плажа е колку од неа се задоволни луѓето што таму уживаат. Кога беше спроведена анкета на интернет во која туристите требаше да одберат кои се најдобрите плажи во Грција, истите ја составија оваа листа. Како поткрепа за добриот вкус на туристите послужи и фактот што сите 10 плажи имаат добиено сертификат „сино знаме“, што значи дека истите ги задоволуваат највисоките еколошки стандарди.

10. Фаласарма, Кисамос


9. Калгорија, Ларису Ахаја


8. Грекас, Закинтос


7. Кукунарис, Скијатос


6. Торони, Сарти


5. Лефкада, Лефкада


4. Сугар, Захаро


3. Агиос Прокопиос, Наксос


2. Миртос, Пилареон, Кефалонија


1. Порто Кид, Лефкада

Прочитано 9072 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Пролет 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top