fbpx

ВАУЧЕРИ И ПОДАРОЦИ

ПОДАРЕТЕ ВАУЧЕР


Ваучерот е подарок, знак на внимание, поттик за подобро работење и соработка...
Ги искажува вашите најубави желби упатени кон оние кои користејќи го создаваат сеќавање на вас, откривајќи ја магичната убавина на блиските и далечни пространства.

Подарокот ваучер “ САМА Холидеј“ можете да го користите за различни патувања
Искористете го за наградувањање на вашите вработени, бизнис партнери, вашата фамилија, роднини и пријатели.

Подарете за веридба!

Подарете за свадбено патување!

Одбележете ја вашата годишнина!

Маркетинг агенциите можат да го порачаат за наградна игра на своите клиенти.

Подарете за роденден !

Ваучер за најдобар соработник или деловен партнер

Целта и вредноста на секој поединечен ваучер е одредена од вас. Ваучерот може да биде само во име на лицето на кое му е надарено, може да биде наведено од износот или платената услуга во точно одредено време. Ваучерот за подароци не може да се откупи и со согласност на исплатувачот може да се пренесе на друго лице.

Вредноста на ваучерот ја одредувате вие.
Ваучерот може да гласи на одреден износ или на конкретно патување со временско ограничување.
Ваучерот не се менува за парична противвредност.
Во зависност од нарачаните ваучери, одобруваме попусти закорисниците на нашите услуги

ПОДАРЕТЕ ПОДАРОК ШТО ЌЕ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНИ МОМЕНТИ
ВО ЗАВИСНОСТ ОД ВАШИТЕ МОЖНОСТИ И ЖЕЛБИ ОДБЕРЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ВАУЧЕР ЗА ВАС

За повеќе информации, јавете се на вашиот личен советник за патувања во нашиот центар за повици.


ВАУЧЕР ЗА ЛОЈАЛНОСТ

giftcard


Ние се стремиме да ве инспирираме и да работиме заедно за да создадеме патувања за вашата колекција на среќни моменти ширум светот. Со резервацијата на првата услуга во САМА Холидеј, ние ќе ве снимаме во базата на клиенти, каде што секое од вашите патувања е внимателно снимено во текот на календарската година. На крајот на годината, како клиент ќе добиете, во зависност од количината на патување што сте го направиле, ваучер со бонус за следното патување. За повеќе информации, јавете се на вашиот личен советник за патувања во нашиот центар за повици.

 

ВАУЧЕР ЗА ПРЕПОРАКА


Препорачајте ни ги на вашите пријатели и освојте бонус за вашето следно патување.

Правила:

Добивате бонус за резервација на патувања на вашите пријатели, според препорака, направена во текот на тековната година.
Секој бонус вреди до 50 евра, (во зависност од аранжманот) а бројот на бонуси што може да ги соберете е неограничен.
Ако освоите повеќе бонуси, т.е. повеќе меѓусебно независни резервации и патувања според вашата препорака, можете да соберете бонуси и да ги користите при резервација на вашиот следен одмор.
Бонус не може да се добие за упатување пријатели кои патуваат со вас во истиот термин, на истата дестинација, во истиот хотел како и вие.
Бонус ќе добиете само ако вашиот пријател резервира патување преку надворешен партнер и можете да го искористите само за да го резервирате патувањето преку надворешен партнер.
Секој ваш пријател кој стана клиент на САМА Холидеј има право да учествува во оваа игра под истите услови. Потоа го губите правото на бонус за неговите идни патувања.

Други белешки:

Ве молиме кажете им на пријателите кога резервирате дека сте ги испратиле
Потоа автоматски ве наоѓаме во нашата база на клиенти и запишуваме бонус ваучер во вредност до 50 ЕУР на ваше име.
Ваучерот за подароци пристигнува по пошта на вашата домашна адреса или e-mail и можете да го откупите при следното патување. (одштампајте примерок и понесете го со вас)

 

Прочитано 9072 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Зима 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top