fbpx

Линк од хотел: AJUL LUXURY HOTEL & SPA 5* AGIA PARASKEVI

 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2024 ДО 45 % ПОПУСТ И ВТОРО ДЕТЕ ДО 12.99 ГОД. ГРАТИС ЗА ПРЕСТОЈ ПОМЕЃУ 01.06 И 31.10.2024

AJUL LUXURY HOTEL & SPA 5* AGIA PARASKEVI www.ajulresort.com
ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
1/2/10 29.04-21.05
01.10-31.10
22.05-13.06
18.09-30.09
14.06-07.07
05.09-17.09
08.07-23.07
29.08-04.09
24.07-28.08
Promo Deluxe Room 82 92 128 153 194
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Room 91 102 142 170 215
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Room Sharing Pool 125 136 176 204 249
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Executive Bungalow Sea View 193 204 244 272 317
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Executive Bungalow Sea View Private Pool 238 249 289 317 362
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Bungalow Sea View 136 147 187 215 261
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Prestige Villa One Bedroom Private Pool 351 362 436 418 996
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Deluxe Family Room Sharing Pool 159 170 210 238 396
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Executive Bungalow Suite Sea View Private Pool 362 374 414 442 487
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Executive Bungalow Suite Sea View 306 317 357 385 430
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Prestige Bungalow Suite One Bedroom Private Pool 295 306 346 374 419
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Executive Villa Two Bedrooms with Private Pool 464 476 572 600 680
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Presidential Villa Two Bedrooms with Private Pool 566 578 674 702 782
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Royal Villa Two Bedrooms with Private Pool 1132 1144 1296 1381 1483
Трето лице 70% 70% 70% 70% 70%
Четврто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Петто лице 70% 70% 70% 70% 70%
Шесто лице 70% 70% 70% 70% 70%
1 дете од 0-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
3 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
4 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
5 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
6 дете од 2-12.99 год. 50% 50% 50% 50% 50%
Полупансион 34 34 34 34 34
3-то,4-то,5-то и 6-то лице 24 24 24 24 24
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2-ро,3-то,4-то, 5-то и 6-то дете од 2-12.99 год. 17 17 17 17 17
Се Вклучено 79 79 79 79 79
3-то,4-то,5-то и 6-то лице 55 55 55 55 55
1 дете од 2-12.99 год. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2-ро,3-то,4-то, 5-то и 6-то дете од 2-12.99 год. 40 40 40 40 40
Минимум престој 1 3 3 5 5
Stayover tax 10 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

Прочитано 2211 пати

КОНТАКТ

  • 11-ти Октомври бр. 13, 1400 Велес

ОТВОРЕТЕ ЈА НАШАТА
А ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА СТРАНА ЗА ПАТУВАЊЕ !!!

Работно време

Пролет 2024

Понеделник - петок 09.00 - 19.00

Сабота 09.00-14.45

Top